[Deco] De krasbare wereldkaart

Voor de globetrotters

Reis je net zoals ik graag de wereld rond en check je ook dagelijks de reisaanbiedingen van TravelBird? Verken je graag nieuwe steden en staat jouw reiskoffer ook altijd paraat? Is geen lengtegraad, breedtegraad of tijdzone jou onbekend? Wel, join the club, my friend! Als ik fulltime de wereld zou kunnen rondtrekken, zou ik geen gras over laten groeien! Ondertussen heb ik zelf al een flink aantal bestemmingen afgevinkt op mijn reislijst. Maar hoe geweldig zou het zijn als je een visueel overzichtje zou hebben van jouw bezochte steden, (ei-)landen en continenten?  En wat als je dàt overzichtje mooi aan je muur kon hangen?! Fantastisch toch, niet? Jackpot! Ik heb voor jou dé ideale oplossing: de krasbare wereldkaart! Toegegeven: het is geen hot news meer, maar het is en blijft wel een briljant stukje decoratie voor in jouw interieur.

IMG_8059
© hellostefaniee

De krasbare wereldkaart

 

De krasbare wereldkaart is steevast een must-have accessoire voor alle moderne globetrotters en reisbloggers onder ons. Maar voor wie nog niet bekend is met deze kaart, hierna een korte uitleg. De krasbare wereldkaart zegt het al zelf: het is een wereldkaart die je kan krassen met een muntstukje, zoals je een loterijlotje krast. Heb je een land bezocht? Kras de gouden folie weg en er komt een flashy kleurtje tevoorschijn. Zo is deze handige én mooie wereldkaart een geheugensteuntje van al jouw reizen. Bovendien kunnen bezoekers, vrienden en familieleden jouw reisjes around the world, mooi en kleurrijk samengevat, bewonderen.

En mijn wereldkaart?

Ook op mijn dressoir staat een in goud gefolieerde krasbare wereldkaart. Ik heb dit pronkstuk cadeau gekregen van mijn vriend voor mijn 25ste verjaardag en het is één van de mooiste verjaardagsgeschenken die ik ooit heb gekregen. Welke landen ik allemaal heb uitgekrast? Neem gerust een kijkje op mijn kaart!

IMG_8061
© hellostefaniee

FAQ: Waar koop ik een krasbare wereldkaart?

Tik ‘krasbare wereldkaart’ in Google in en je vindt tientallen zoekresultaten. Hoe kan je ooit hieruit een keuze maken? Eenvoudig! Hoef je helemaal niet te doen! Op radbag.be vind je de krasbare wereldkaart identiek aan die van mij én – hoera! – een deluxe versie van de krasbare wereldkaart!

Kopen die handel!

© hellostefaniee

4 gedachtes over “[Deco] De krasbare wereldkaart

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.